3. joulukuuta 2013

Myyjäiset ja sukkarumba

Myyjäiset

Viime lauantaina kävin ensimmäistä kertaa myyjäisissä - myyjän roolissa. Olimme äitini kanssa Apuomenan järjestämässä tapahtumassa Lohjalla, ja pöytä oli täytetty luomuksillani. Kauppa kävi kovin hiljakseen, ja kuulinkin aikaisempien vuosien myyjiltä, että asiakaskato on tällä kertaa iskenyt. Liekö monet myyjäiset samalla paikkakunnalla verottaneet osaa potentiaalisista asiakkaista? Enemmän vaikutti kiinnostavan jouluinen riisipuuro kera rusinakiisselin, sekä tutut myyjät..


Lapasia


Kotiin ei kuitenkaan tarvinnut kaikkea takaisin kantaa, vaan jotain sain kaupaksikin. Enemmän kuitenkin kiitän sosiaalisen median voimaa, jonka ansiosta maineeni villasukkien kutojana kiiri potentiaalisten asiakkaiden korviin. Joulukiireiltä ei voi välttyä tänäkään vuonna!


Sytykeruusuja


 Sukkarumba

Joulun lähestyminen tietää kiireistä sukka-aikaa, ja tänäkin vuonna saan aikatauluttaa, jotta kaikki tekeleet syntyvät ajallaan. Vaikka sukkien teon aloitinkin mielestäni ajoissa syksyllä, on tehtävää liiaksikin. Valokuvaajaa minusta ei tule, ja auringonvalon puutteessa valotus on mitä on. Onneksi mallit kuitenkin käyvät kuvista ilmi!

Tässä ensimmäistä toivetta:

Naisten villasukat, koko 38, 2kpl
Lanka: 7 veljestä, musta
Malli: omasta päästä


Malli 1
48s 1o 1n joustinneuletta n. 15cm, vahvennettu kantapää, jonka jälkeen kavennettu silmukkaluku 44s:aan. Kärjessä sädekavennus

Malli 1
Kuva varresta, 1o 1n

Malli 2
48s varressa, 2o 2n -joustinneuletta. Joka neljännellä kerroksella tehty "palmikko" oikeiden silmukoiden kanssa, eli nostettu ensimmäinen, neulottu toinen, ja lopulta neulottu ensiksi nostettu silmukka. Kantapää on ristiin vahvistettu (tällekin varmasti on joku hieno nimi myös), jonka jälkeen kavennettu silmukat lopulta 44s. Kärjessä sädekavennus.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti