11. marraskuuta 2013

Long time no see

Julkaisu ilman kuvia tai esittelyjä töistä - hätäisimmät kääntäkää jo sivua!

Kesätauko on ohi, ja on aika palata taas blogin ääreen. Mitään varsinaista taukoa ei ollut tarkoitus pitääkkään, mutta kuin huomaamattaan kesä- (ja syksy) kuukaudet vaan vilisivät ohi. Taukoa on tullut pidettyä myös käsitöistä, ja vasta syksyn aikana olen saanut tuotannon taas käyntiin.

Tänään sain sähköpostiini ilmoituksen, että kamerani laturi on matkalla. Oma laturi on hävinnyt kesän aikana, eikä kameralle ole löytynyt enää mistään virtaa. Totesin että on parempi kun tilaa uuden, niin pääsee kuvailemaankin!
Kuvaamattomia tekeleitä löytyykin jo kassillinen, joten eiköhän blogiin riitä tälle vuodelle materiaalia..


Jouluaskartelut pitäisi saada nopeasti vauhtiin, alkaa päivät käymään vähiin.. Hyvä olisi varmaan tehdä kirjallinen aikataulutus, jotta kaiken muistaa ja kerkiää tehdä. Aloitan herkästi monta projektia, ja kyllästyn ennen kuin ne saan valmiiksi. Jos tänä vuonna yrittäisi olla johdonmukaisempi?


Jos neulomisen ideat loppuvat, kannattaa tutustua Facebookin Neulonta-ryhmään (vaatii FB-tilin sekä ryhmän hyväksynnän). Ryhmähenki on kannustava, ja nopeasti saa selailtua muiden tekeleitä - jos vaikka ideea pukinkonttiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti